Ποιοι είμαστε

resistance09_02_320Καθώς η Ελλάδα παραμένει στο επίκεντρο των κοινωνικών αναταραχών και της κρίσης που ξεσπούν σε ολόκληρη την Ευρώπη, για 3η συνεχόμενη χρονιά το Resistance Festival δίνει το παρόν στα νεανικά και διεθνή κινήματα.

Σας καλεί να λάβετε μέρος στις 18, 19 και 20 Ιουνίου 2010 σε ένα ακόμη βήμα για το συντονισμό και την ενότητα των αγώνων που ξεσπούν σήμερα παντού, για να ακουστούν οι φωνές μας πιο δυνατά, για να είναι πιο αποτελεσματική η αντίστασή μας!

 

Οι κεντρικές συζητήσεις θα περιστραφούν γύρω από την κρίση και την κατοχή των αγορών (ΔΝΤ – Ε.Ε.), το συντονισμό και την οργάνωση της αντίστασης σε Ελλάδα και διεθνώς, την Ευρωπαϊκή αριστερά και τη δυνατότητα εναλλακτικών προοπτικών, την επικαιρότητα της εμπειρίας του «Αργεντινάτζο» και το παράδειγμα της Ισλανδίας.

Αντιπροσωπείες κινημάτων από την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες, μεταφέροντας των αέρα και των αγώνων τους.

 

resistance09_01_320Οι θεματικές αυτές θα πλαισιωθούν με αντίστοιχες δράσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εκθέσεις σκίτσου, φωτογραφίας και βιβλίου, προβολές και  συναυλίες.